Kleinschalig en gemoedelijk

Wij kunnen maximaal 20 kinderen plaatsen op onze school. We hebben hier om meerdere redenen bewust voor gekozen. Veel kinderen op onze school zijn hooggevoelig en hebben last van teveel prikkels. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook echt één op één contact te hebben. En we vinden het fijn om een echt huiskamergevoel te creëren. Bij voldoende belangstelling zal er een locatie bij komen.

Wij luisteren naar de ideeën van de kinderen en onderzoeken hierin de mogelijkheden. Ondanks dat we gebruik mogen maken van een prachtige locatie, zien we in activiteiten ook volop mogelijkheden om de kinderen te laten kennismaken met de maatschappij en hiervan te leren. De kinderen krijgen de mogelijkheid om de maatschappij te onderzoeken in zijn vele facetten. Wij zien dat deze activiteiten een grote bijdrage zijn aan de kinderen en we geloven in deze natuurlijke manier van natuurlijk leren. Daarom hebben wij deze activiteiten op een dusdanige manier geïntegreerd in ons programma.

Leerdoelenverzamelalbum

Voor het direct zichtbaar maken van de ontwikkeling van het kind en het voldoen aan de eisen van de onderwijsinspectie (zij vinden het netjes bijhouden van deze map namelijk een prima kindvolgsysteem!) maakt Sparkling Kids gebruik van de EXOVA leerlijnen BV ontwikkelde complete mappen voor PO en VO. Deze mappen zijn te gebruiken op school én thuis.

Financieel

Doordat onze school niet gefinancierd wordt moeten we creatief zijn. Daarom vragen we een ouderbijdrage van €125,00 per kind per maand om samen deze fijne plek voor onze kinderen te realiseren.

Wij worden heel blij van donaties en sponsoren. Wij hebben een ANBI status. Ook kun je vrienden van Sparkling Kids worden.

Geld is energie. We vinden het fijn als de ouders een dag fysiek aanwezig kunnen zijn om bij te dragen aan onze learning community. Samen, voor en met elkaar zorgen we voor onze kinderen, om ze een veilige bedding te bieden waar ze zichzelf kunnen en mogen ZIJN.

Klik HIER om naar onze ANBI pagina te gaan waar je ons beleidsplan en bijbehorende documenten vindt.

Inschrijven

De eerste maand bij Sparkling Kids is een maand om te voelen en ervaren. Past deze vorm van onderwijs echt bij mijn kind, bij mij? We rekenen ook voor deze maand €125,00. Als er na de wenmaand van beide kanten een YES! is dan kan het kind worden ingeschreven.